Hapi i tretë - Bleni Bitcoin

Ka disa rrugë për të blerë Bitcoin, por këtu janë disa shkëmbime të provuara dhe të vërteta në SH.B.A. që ofrojnë një shërbim cilësor. Mbani në mend, disa shkëmbime ngarkohen më shumë se të tjerët, prandaj sigurohuni që të shikoni tarifat. Ndërsa Coinbase është ndoshta më e popullarizuara, zgjedhjet më efektive me kosto janë CashApp dhe SwanBItcoin.

Coinbase
 • Coinbase ka qenë rreth e rrotull për një kohë të gjatë, por ndonjëherë mund të ngecet në trafik të madh
 • Tarifa të larta shkëmbimi
 • Blerja e menjëhershme me Kartën e Debitit në dispozicion
Binjakët
 • Kufij shumë të mëdhenj për ata që dëshirojnë të blejnë sasi të mëdha Bitcoin
 • Tarifat janë më të ulëta se Coinbase
Aplikacioni Cash
 • Transferoni para në CashApp në sekonda dhe më pas blini Bitcoin
 • Tarifat janë relativisht të ulëta
 • Lehtë për t’u skanuar në aplikacionin e adresës suaj të kuletës Bitcoin QR Code për tërheqje të sakta
 • Tarifat më të ulëta
 • Lehtë për t'u përdorur
 • Tërheqja automatike në portofolin tuaj të pajisjes
 • Më e mira për blerje të përsëritura në strategjinë DCA

Për ata në Shtetet e Bashkuara që ndjekin qasjen mesatare të kostos së dollarit për të blerë Bitcoin, ne preferojmë SwanBitcoin. Pasi të keni vendosur frekuencën tuaj të blerjes, SwanBitcoin plotëson porositë tuaja të blerjes në orarin e zgjedhjes suaj dhe depozitat në portofolin tuaj të pajisjes. Shtë pa mundim.

Për Përdoruesit Jashtë Shteteve të Bashkuara