Hapi i katërt - Dërgoni BTC në Portofolin tuaj

Dërgimi i BTC në portofolin tuaj Hardware është shumë i lehtë. Ju paraqisni një Marrja e një adrese në softuerin e portofolit tuaj dhe skanoni thjeshtë kodin QR ose kopjoni / ngjisni adresën në adresën e destinacionit.

Kontrolloni dy herë adresën përpara se të dërgoni duke krahasuar për t'u siguruar që e keni të drejtë dhe më pas shtypni sendin.

Ju mund ta shihni në këtë video, unë isha duke përdorur CashApp për të blerë BTC dhe menjëherë i dërgova në një portofol Hardware; të gjitha brenda rreth 45 sekondave.

Bashkohuni me CashApp këtu

Shkarkoni kopjen tuaj falas të "Shpikjes së Bitcoin" nga Yan Pritzker sot nga klikuar këtu. Në këtë libër, Yan Pritzker shpjegon teknologjinë pas Bitcoin dhe teknologjisë blockchain.