Rezervimi i farës së rikuperimit të papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga zjarri, i papërshkueshëm nga zjarri

Rezervoni farën tuaj të rimëkëmbjes, është trashëgimia juaj

Kohët e fundit, kisha një mik të ngushtë që humbi farën e tij të rikuperimit për një portofol kripto kur ai përmirësoi telefonin e tij; dhe po, ai humbi çdo gjë në atë portofol. Nuk e di sa herë ta them këtë, rezervoni çelësat tuaj. Planifikoni për të gjitha rastet, qofshin ato një shtëpi… Lexo më shumë »Rezervoni farën tuaj të rimëkëmbjes, është trashëgimia juaj

SCPrime lëshon hapësirën mbresëlënëse në renë kompjuterike

Më 24 prill, SCPrime po lançon një produkt të ri novator: ruajtje e decentralizuar në renë kompjuterike. Kjo teknologji inovative do t'u japë përdoruesve kontroll të plotë të të dhënave të tyre, pa asnjë server të përfshirë. Në një ngjarje që shkon në histori, SCPrime do të organizojë festën e lançimit për këtë produkt që ndryshon lojën.

Prisni telefonin tuaj në 25 dollarë me Wisible Wireless dhe blini më shumë Bitcoin

Një nga mënyrat më të mira që kam gjetur për të blerë më shumë Bitcoin është të shkurtoj shpenzimet e mia. Tingëllon e thjeshtë apo jo? Epo, është. Kam kursyer mbi 1,440 dollarë vitin e kaluar duke kaluar te Visible Wireless. Unë isha klient i AT&T për më shumë se 15 vjet dhe e vetmja gjë… Lexo më shumë »Prisni telefonin tuaj në 25 dollarë me Wisible Wireless dhe blini më shumë Bitcoin

Konfigurimi i Teltonika RUT240 për Verizon

Pas disa muajsh dhimbje koke me T-mobile dhe planet e tyre tmerrësisht kufizuese të të dhënave 50 GB, më në fund ndryshova shërbimin në Verizon. Verizon ka një plan të pakufizuar të dhënash për pikat e nxehta që një linjë është 110 dollarë plus tarifat dhe taksat. Sa më shumë rreshta të shtoni, aq më lirë është për shtesë… Lexo më shumë »Konfigurimi i Teltonika RUT240 për Verizon