STRATEGJIA THEMELORE E BITCOIN

JO çelësat tuaj, as djathin tuaj

Të qenit qytetarë të mirë të botës

Bitcoin është diçka për të cilën ne jemi të apasionuar dhe ndërsa ne e duam entuziazmin e njerëzve për Bitcoin, ne duam që
jini qytetarë të mirë të "kriptospacës" dhe jepni informacion të dobishëm në mënyrë që të ndihmoni të tjerët
shmangni disa nga gabimet e zakonshme që të tjerët, duke përfshirë edhe ne, kanë bërë në të kaluarën.

Arsim

Entshtë qëllimi ynë të sigurojmë arsimim falas në lidhje me Bitcoin në një mënyrë që të kuptohet lehtë për të sapoardhurit. Shumica e njerëzve nuk e dinë që ju mund të blini Bitcoin me 10 $ në javë; ne duam ta ndryshojmë atë.

Përfshirja Globale

Bitcoin është një depo globale me vlerë e hapur për këdo në botë për ta përdorur ose mbajtur. Në përputhje me këtë ide, ne i mirëpresim të gjithë të lexojnë dhe pasurojnë njohuritë e tyre rreth Bitcoin.

Bitcoin është Mbreti

Ndërsa ka shumë projekte të denjë për kriptovaluta, ne besojmë se të kuptuarit e Bitcoin është hapi i parë. Kjo faqe do të përqendrohet në Bitcoin, por mund të ketë disa diskutime të Altcoins herë pas here.